TOP LATEST FIVE نیلینگ URBAN NEWS

Top latest Five نیلینگ Urban news

Top latest Five نیلینگ Urban news

Blog Article

در این مدل، ممکن است گسیختگی رخ ندهد، اما سازه به دلیل وقوع جابجایی‌های قابل‌توجه در قسمت دیواره خود، حالت ایمن خود را حفظ نخواهد کرد. میزان جابجایی‌هایی که در سطح دیواره رخ می‌دهد، بسیار حائز اهمیت است و نباید از مقدار معینی تجاوز کند.

اگر در محل اجرای نیلینگ موانع مختلفی مانند تأسیسات شهری و غیره وجود داشته باشد طول عمق گمانه‌ها و شیب آن‌ها نمی‌تواند به صورت آزادانه اجرا شود

حالا نیاز است که انواع گسیختگی‌های سیستم نیلینگ که در مرحله طراحی ذکر گردید را تعریف کنیم. در طراحی، دو شرایط حدی وجود دارد که باید موردبررسی و تحلیل قرار گیرند.

این محدودیت‌های قانونی نیازمند رعایت و توجه دقیق در اجرای روش نیلینگ در مواقع مختلف است.

با وجود شباهت‌های قابل‌توجه در اجزای این دو روش، تفاوت‌های معناداری نیز در آن‌ها وجود دارد که باید مدنظر گرفته شود.

تمامی حقوق مادی و معنوی این وب‌سایت متعلق به مجموعه فولاد سازان راه ابریشم است.

یه سوال داشتم از خدممتون . برای مدل کردن در نرم افزار پلکسیس اتصال نیل ها به دیواره بتنی رو میتونیم گیردار فرض کنیم یا خیر؟

وقوع چرخه‌های مکرر یخ زدن – آب شدن در خاک پشت دیوارهای خاک دوزی شده می‌تواند موجب کاهش مقاومت چسبندگی در میخ، دوغاب، و خاک، و نیز کاهش چسبندگی دیواره بتن پاشی شده شود.

مبدل برق نیز نیروی حرکتی موتور را به برق تک فاز و سه فاز تبدیل می‌نماید. علاوه بر این، دستگاه ژنراتور توانایی تأمین برق سه فاز برای دستگاه‌های تزریق دوغاب و شاتکریت در عملیات گودبرداری و پایدارسازی را در سیستم‌های نیلینگ

روش نیلینگ در سال ۱۹۶۰ میلادی برای اولین بار مورد بحث و بررسی قرار گرفت. این روش بر اساس روش سیستم مهاربندی و پیچ کردن سنگ ها می باشد. اولین بار این سیستم پایدارسازی برای حفر تونلی در استرالیا در سال ۱۹۶۰ به کار گرفته شد. در این تونل برای پایدارسازی از آرماتور، تزریق دوغاب سیمان و شاتکریت استفاده گردید.

دوغاب تزریقی باید علاوه بر پر کردن حجم چاله، نیلینگ چیست تا حدودی به منافذ خاک چاله نیز نفوذ کند. در تمام مدتی که دوغاب به درون چاله تزریق می‌شود، پیستون تزریق به صورت رفت و برگشتی کار می‌کند.

عوارض سطحی شامل تاسیسات شهری، ساختمان ها و معارضات مجاور گود،

چنانچه وضعیت خاک به لحاظ استحکام مناسب بوده و شرایط آب زیر سطحی نیز مساعد باشد می توان اجرای دیوار را نیز به صورت مرحله به مرحله همزمان با اجرای طبقات از بالا به پایین انجام داد.

وجود مقادیر زیاد قلوه سنگ و گرداله سنگ موجب بروز مشکلات بیش از حد در حفاری چاهک‌ها مانند افزایش هزینه و سختی اجرا می‌شود.

Report this page